Вериги за селското стопанство

Многообразието на веригите, ползвани в селското стопанство е огромно. Това е осезаемо особено днес, когато в нашето селско стопанство масово навлязоха най-различни видове, марки и модели специализирани селско-стопански машини от различни производители. Ние предлагаме една много широка гама стандартни и специални вериги за различните селско-стопански машини и дейности.

Предлагаме всички стандартни задвижващи ролкови вериги по ДИН и заводски норми в стандартно и усилено изпълнение. Новото при нас тук е, че все по-голям интерес в българските производители на селскостопанска техника започват да предизвикват нашите ролкови вериги в износоустойчиво изпълнение с удължен живот серия “Premium”. Изпълнението “Premium” навлезе и се доказа успешно в промишлеността в последните няколко години, а сега вече имаме и първите заявки за него от водещи български производители на селскостопански машини.Използването на веригите “Premium” за първо вграждане просто повишава качеството и надеждността на самата машина.

Предлагаме също специални вериги със странични и челни планки за транспортьори в наклонената камера и за елеватори на различни марки и модели комбайни /ВЕРИГИ ЗА КОМБАЙНИ И ДРУГИ СЕЛСКОСТОПАНСКИ МАШИНИ/ – Клаас, Фергюсън, Джон Диър, Кейс и др., дори за старите немски Е 516. На клиентите, които не могат да идентифицират необходимата им подлежаща на смяна верига, можем да помогнем по изпратена снимка или мостра. Можем да доставим нужната верига и само по кат.№ на производителя на машината.

Предлагаме също специализирани ролкови вериги за други селскостопански машини – палцови вериги за различни модели български и вносни царевични адаптери, специални вериги за ППС, за ХПС, за машини за косене на лавандула, вериги за сеялки, сламопреси и др.

Предлагаме също кръглозвенни вериги за селското стопанство и по-специално вериги по ДИН за български и вносни тороразпръсквачки.

Всички предлагани селско-стопански вериги са налични на склад в София, с много кратък срок на доставка.Ние работим също с наши представители и специализирани магаазини в цялата страна. При конкретно запитване ще ви насочим към най-близкия до вас магазин, предлагащ наши вериги, с оглед още по-голямо съкращаване на срока на доставка при необходимост.

ЗАПИТВАНЕ